Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek

Hatályos: 2017. június 10-től

A www.luficitycenter.hu weboldalon leadott rendelések kiszállítása kizárólag futárszolgálattal vagy saját autóval történik a webáruházban az online rendelés során a Vásárló által megadott címre. Egyedi léggömbcsokor rendelése esetén a Brothers Business & Investment Kft. székhelyén (Rakamaz) lehetőség van az átvételre kizárólag előre egyeztetett időpontban a (+36) 20/445-4499 telefonszámon is.

HÉLIUMOS LÉGGÖMBÖK KISZÁLLÍTÁSA: saját autóval, futárszolgálattal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szállítási címmel rendelkező megrendeléseket teljesítjük, továbbá Tokaj, Bodrogkeresztúr és Tarcal városokba, településekre. Más magyarországi városba, településre megrendelést követően, egyeztetett módon a futárszolgálaton keresztül történik a kézbesítés.

CSOMAGSZÁLLÍTÁS: Magyarország teljes területén futárszolgálaton keresztül történik a csomagszállítás. Saját autóval azonban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, továbbá Tokaj, Bodrogkeresztúr és Tarcal szállítási címmel rendelkező megrendeléseket is teljesíthetünk. (a futárszolgálat mellett)

Hétvégi időpontban (pl.: szombat délutáni születésnapi buli, esti jótékonysági bál, stb…) történő szállítás saját autóval történik, azonban minden esetben előzetes egyeztetés alapján.

Sprinter házhozszállítás

A házhozszállítás választása esetén a szállítás pontosan, precízen, gyorsan háztól házig történik. A szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához pontos szállítási cím és mobil telefonszám megadását kérjük.

Mikor remek választás a házhozszállítás?

A házhozszállítás a legjobb választás, ha legrövidebb időn belül szeretné megkapni a csomagot, ha otthonában, munkahelyén vagy éppen aktuális tartózkodási helyén, a rendezvény helyszínén szeretné átvenni a csomagot.

A futárszolgálat Magyarország területén biztosítja munkanapokon a kézbesítést. A kézbesítést a csomag átadását követő 24 órán belül teljesítik hétfőtől - péntekig 8:00 – 19:00 óra között.

Amennyiben a Vásárló ebben az időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Amennyiben a Vásárló a Szolgáltató által megjelölt időpontban nem tartózkodik a Vásárló által a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Vásárlónak lehetősége van a futárral új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását. A szállítási díj tartalmazza a másodszori kézbesítést is.

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg az online vagy a telefonos egyeztetésnek megfelelően, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból – akkor a csomag visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a Szolgáltató csak akkor kísérli meg újból (3. kiszállítás), ha a Vásárló a rendelés ellenértékét illetve az újabb szállítási költséget átutalással a Szolgáltató részére kifizette és a vételára a Szolgáltató számláján jóváírásra került.

Csomagszállítás díjak (Magyarország területén):

Értékhatár

Szállítási díj

Fizetési mód

Szállítási időszak

1.- Ft-tól 24.999.- Ft-ig

1.990.- Ft

utánvét (futárszolgálat, saját)

hétköznap

1.- Ft-tól 24.999.- Ft-ig

1.890.- Ft (kedvezőbb)

átutalás (bankszámlára)

hétköznap

25.000.- Ft-tól

díjmentes

utánvét vagy átutalás

hétköznap

 

Héliumos léggömbszállítás díjak kizárólag Szabolcs-Szatmár- Bereg megye, Tokaj, Tarcal, Bodrogkeresztúr:

Értékhatár

Szállítási díj

Fizetési mód

Szállítási időszak

1.- Ft-tól 24.999.- Ft-ig

1.990.- Ft

utánvét (futárszolgálat, saját)

hétköznap

1.- Ft-tól 24.999.- Ft-ig

1.990.- Ft

utánvét (saját szállít.)

hétvégén

1.- Ft-tól 24.999.- Ft-ig

1.890.- Ft (kedvezőbb)

átutalás (bankszámlára)

hétköznap, hétvégén

25.000.- Ft-tól

díjmentes

utánvét vagy átutalás

hétköznap, hétvégén

 

Az egyedi léggömbcsokrok szállítása, amelyek nem szállíthatóak dobozban, minden esetben egyedi megállapodás alapján kerülnek kiszállításra.


Fizetési feltételek

Hatályos: 2017. június 10-től

A Vásárlók részére a Szolgáltató az alábbi fizetési módokat biztosítja:

  • Fizetés utánvétellel, saját autóval történő kiszállítás: Amennyiben a www.luficitycenter.hu weblapon keresztül megrendelt termék saját autóval kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a megrendelés végösszegét a kollégánk részére teljesítse készpénzben.

  • Fizetés utánvétellel, futárszolgálattal történő kiszállítás: Amennyiben a www.luficitycenter.hu weblapon keresztül megrendelt termék futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben.

  • Előre utalás bankszámlaszámra: A szállítási díj ebben az esetben a legkedvezőbb. A megrendelt termékek árát, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató TAKARÉKBANK Zrt-nél vezetett 68500012-10002371-00000000 számú bankszámlára banki átutalás útján. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben kérjük feltüntetni. Előre utalás esetén a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását (Szolgáltató pénzforgalmi számláján) követően jogosult. Az átutalások már napon belül megérkeznek a Szolgáltató bankszámlájára az InterGiro 2 rendszerben. Ebben az esetben már nem kell fizetni a futárszolgálat munkatársának.

  • Készpénzben a fióktelepen történő átvételekor Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén az Ügyfél a Szolgáltató fióktelepén fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére az Ügyfél a fizetést követően jogosult.

  • A bankkártyás fizetési lehetőség elfogadásának kialakítása a www.luficitycenter.hu weboldalon keresztül folyamatban van. Várhatóan 14 napon belül elérhető lesz a lehetőség minden Vásárlónk számára, amelyről tájékoztatjuk a látogatókat.

    Brothers Business & Investment Kft.