LUFIPOSTA

Legyen szó esküvőről, lánybúcsúról vagy születésnapról...

Az elmúlt hónapokban az esküvőkön elterjedt látványos program a lufiposta, ahol a násznép az ifjú pár részére egy előre felbélyegzett képeslapra írja jókívánságaikat, felajánlásaikat. (pl.: segítenek költözködni az új lakásba...)  Ezt követően a héliummal töltött léggömbökre rákötik a képeslapokat a kedves Vendégek, majd egyszerre engedik a levegőbe. Idővel a képeslapok különböző helyeken földet érnek, ahol a megtaláló a képeslap elolvasása után feladja postán (nincs költsége, mert előre felbélyegzett). Az ifjú pár izgalommal várja, hogy hány képeslap érkezik vissza hozzájuk, majd ezt követően beválthatja a Vendégek felajánlását. Látványosabbá tehető a program, ha sötétben kerül felengedésre a héliumos lufiposta. Ebben az esetben LED világítást helyezünk el a léggömbökben, így a sötétben világítanak, ami által sejtelmes, csodálatos és ragyogó az éjszakai égbolton a felszálló lufik látványa.

Látványos és nagyszerű időkitöltő program a Vendégeknek, mivel az újdonság erejével hat. Továbbá a lufik színe az ifjú pár által választott rendezvény színével megegyező is lehet, ezáltal garantált az összhang.

MEGLEPETÉSKÉNT is kiváló ötlet lehet az ifjú pár számára... Képzeljük el, hogy az örömszülők, barátok meglepik a párt! Csodás látvány, a felszálló lufi. 

A képeslapok névre szólóan kerülnek legyártásra a nyomdában, így akár az alábbi választék (jelenleg 8 féle esküvői) helyett az ifjú pár saját fotójával is el tudjuk készíteni a meglepetést!

További információért, ajánlatért kérjük keressen minket az info@luficitycenter.hu vagy a (+36) 20 445 4499 telefonszámon vagy kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra (alul). wink


EGYEDI ESKÜVŐI LUFIPOSTA KÉPESLAPJAINK

(logós vízjel nélkül kerül nyomdai gyártásra az ifjú pár adataival)


ESKÜVŐI HELYSZÍNRE KISZÁLLÍTOTT, HÉLIUMMAL TÖLTÖTT LÉGGÖMBÖK:

(éjszakára ütemezett programként, LED golyókat is tartalmaznak a léggömbök, amelyek felengedésre várnak)

Ajánlatkérés